Bán-Wand Kft.
Szaktudás
Rugalmasság
Garancia
Kapcsolat
Bán-Wand Kft.
1164 Budapest, Kovács u. 5.
T.: +36 20 934-9582
Referenciáink
PartnereinkÁrképzés

Abban, hogy minket válasszon, fontos szerepe van az árainknak.

Mivel minden kivitelezési feladat egyedi, nincs olyan típusú árlistánk, mint egy darabárut értékesítő cégnek. Néhány szakmunka tájékoztató árait alább olvashatja, ez támpont Önnek, hogy lássa a cégünk vállalási árfekvését.

 

Egy kivitelezési feladatnál sok tényező befolyásolja a munka végleges költségét. Ilyenek például az ingatlan kora és műszaki állapota, meglévő rendszerek átalakíthatósága, a felhasználandó anyagok minősége, a helyszíni viszonyok, az épületelemek elérhetősége, különleges tervezési igények, a különböző hatósági engedélyek.

 

Cégünk nagy gondot fordít arra, hogy megrendelőinket megfelelően tájékoztassuk a munka valódi költségeiről, mielőtt egyáltalán elkezdődne a munka. Ez mindenképpen jobb együttműködést és elégedettebb megrendelőt jelent.

Akár teljes felújításról, akár kisebb átalakításról van szó, először egyeztetünk Önnel. Első, helyszíni felmérés után, áttekinthető tételes árajánlatot készítünk. Bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, természetesen állunk rendelkezésére.

 

Ha ezután minket tisztel meg a megbízással, akkor szerződést kötünk, amelyben rögzítjük a kezdés és befejezés határidejét, az elvégzendő munkákat és azok ellenértékét.

Munkánkért a jogszabályoknak megfelelően garanciát vállalunk.

 

Megbízható, munkájukra igényes, kiváló szakemberekből álló, rutinos, jól összeszokott csapattal dolgozunk, akikkel minden kivitelezési feladatot garantáltan a legjobb minőségben tudunk elvégezni. Ön a munkánkat és az ehhez szükséges szakértelmet fizeti meg, piacképes, elfogadható áron.  

Oldaltérkép   2009-2020 © Bán-Wand Kft.; MMC honlapkészítés