Bán-Wand Kft.
Szaktudás
Rugalmasság
Garancia
Kapcsolat
Bán-Wand Kft.
1164 Budapest, Kovács u. 5.
T.: +36 20 934-9582
Referenciáink
PartnereinkÜdvözöljük Honlapunkon

Ha lakást, tetőteret, üzletet, irodát akar felújítani, átalakítani, bővíteni, modernizálni, korszerűsíteni, kiváló szakembergárdával állunk rendelkezésére.

 

Akár teljes felújításról, akár kisebb átalakításról, festésről, vagy szakipari részfeladatról van szó, mi magas színvonalú munkát végzünk, garanciával. Különböző szakmunkákat külön is vállalunk.

 

Cégünk több mint húsz éve alakult építőipari kivitelezésre szakosodott családi vállalkozás. Mindketten építész üzemmérnökök vagyunk, többgenerációs mérnök családból. Hivatalos névjegyzékben szereplő felelős műszaki vezetői jogosultságunk is van.

 

Évekig dolgoztunk Ausztriában és Németországban nagy projekteken, megfelelve az ottani magas színvonalú elvárásoknak. A megszerzett szakmai tapasztalatunkkal a hazai megrendelők igényeit is maximálisan ki tudjuk elégíteni.

 

Itthon kétszer nyertük el az „Építőipari Mesterdíj” megtisztelő szakmai elismerést.

 

Többek között részt vettünk az első magyar üzletközpont a Pólus Center, majd a West End City Center és az Aréna pláza építésében. Számtalan lakás, iroda, üzlet felújítását végeztük már el az elmúlt húsz év alatt.

 

Cégünk alapításától tagja az ÉVOSZ Szárazépítő Tagozatának, valamint aktívan támogatja a Szárazépítési kiírási szövegek és normák, valamit Szentesi Mária Szárazépítési ismeretek című könyvének kiadását, a szakma magyarországi honosítását.

 

Azért tudunk ilyen hosszú ideje a piacon maradni, mert megbízható, munkájukra igényes, kiváló szakemberekből álló, rutinos, jól összeszokott csapattal dolgozunk, akikkel minden kivitelezési feladatot garantáltan a legjobb minőségben tudunk elvégezni, piacképes, elfogadható áron.

 

Családi vállalkozás vagyunk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy Ön ne legyen maximálisan elégedett a munkánkkal.

Oldaltérkép   2009-2020 © Bán-Wand Kft.; MMC honlapkészítés