Bán-Wand Kft.
Szaktudás
Rugalmasság
Garancia
Kapcsolat
Bán-Wand Kft.
1164 Budapest, Kovács u. 5.
T.: +36 20 934-9582
Referenciáink
PartnereinkMunkánkról

Családi vállalkozás vagyunk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy Ön ne legyen maximálisan elégedett a munkánkkal.

 

Megbízható, munkájukra igényes, kiváló szakemberekből álló, rutinos, több mint húsz éve összeszokott csapattal dolgozunk, akikkel minden kivitelezési feladatot garantáltan a legjobb minőségben tudunk elvégezni.

 

Akár teljes felújításról, akár kisebb átalakításról, korszerűsítésről, festésről, szakipari részfeladatról van szó, munkánk a kivitelezés előtt egyeztetéssel, ingyenes felméréssel, áttekinthető tételes árajánlat elkészítésével, majd szerződéskötéssel kezdődik.

 

A munkafolyamatokat pontos ütemezés szerint, hatékony szervezéssel, magas szintű szakmai irányítás mellett, ezért a lehető legrövidebb határidővel végezzük el.

Az előzetes egyeztetésen, és a kivitelezés ideje alatt is folyamatosan tudunk konzultálni, bármilyen kérdése merül fel a munkával kapcsolatban.

A kivitelezéshez szükséges anyagok beszerzésének és szállításának terhét levesszük a válláról, megoldjuk a bútormozgatást.

A munkaterületet tisztán adjuk át, külön kérésre pipere takarítást is biztosítunk.

Munkánkért a jogszabályoknak megfelelően garanciát vállalunk.

 

Amit Ön kitalál, azt mi megvalósítjuk. Ha nem tudja mit szeretne, segítünk kitalálni Önnek.

 

A kivitelezésen kívül segíteni tudunk a belső terek kialakításában, - maximális hely és térkihasználással igazodva az Ön életstílusához – és a lehetséges műszaki megoldások kiválasztásában. A megrendelői igényekre rugalmasan reagálunk, hatékony megoldást keresve az adott kérdésre.

 

Tőlünk kitüntetett figyelmet kap. Az építkezéssel kapcsolatos gondot átvállaljuk, Önnek az ízlésének megfelelő anyagok kiválasztása és az  öröm marad.

Oldaltérkép   2009-2020 © Bán-Wand Kft.; MMC honlapkészítés