Bán-Wand Kft.
Szaktudás
Rugalmasság
Garancia
Kapcsolat
Bán-Wand Kft.
1164 Budapest, Kovács u. 5.
T.: +36 20 934-9582
Referenciáink
PartnereinkSzolgáltatások » Felújítás » Kőműves

Kőműves

A felújítási, korszerűsítési, bővítési, átalakítási munkák legtöbbjénél elkerülhetetlenül szükség van kőműves szakmunkára.

 

A kőműves munkák általában a bontásokkal kezdődnek. Ami statikailag megoldható, azt el tudjuk bontani. Lehetnek olyan szerkezetek, ami statikai szakvélemény nélkül nem bonthatóak, kiváltásukról a szakértő útmutatásai alapján gondoskodni kell.

 

A felújítási, korszerűsítési, bővítési, átalakítási munkáknál legtöbbször a különféle betonaljzatok, esztrich betonok, vakolatok, falazatok, készítése kerül előtérbe a hagyományos kőműves módszerekkel. Nyílászárók áthelyezése, beépítése, áthidalók, lépcsők készítése, nyílások elfalazása. Kültéri beton és vasbeton szerkezetek, pld terasz, járda, kerítés, födémlezárások, gerendás födémek, monolit vasbeton födémek, előre gyártott palló födémek, szigetelések készítése, kéménypillérek építése.

 

Ezek a munkafolyamatok a legzajosabbak, a legtöbb porral, piszokkal járnak, a legtöbb sittet termelik, ezért a megrendelők és a szomszédok a munkának ezt a részét tolerálják legkevésbé. Ráadásul ez a legkevésbé látványos része a folyamatnak, hiszen a későbbiek során szinte mindent eltakarunk. Ennek ellenére sokféle szakmai tapasztalatot és szakértelmet igénylő munka. Érdemes türelemmel elviselni az építkezésnek ezt a szakaszát, a végeredmény kárpótolni fogja Önt a kellemetlenségekért.

 

Figyelembe kell venni, hogy sok helyen a sitt elszállítás nem egyszerű. Van olyan helyszín, főleg a belvárosban, ahol helyfoglalási engedélyre van szükség, és van ahova még ezen felül behajtási engedélyre is. Ezeket a hatósági engedélyeket előre be kell szerezni. Ennek a gondját mi vállaljuk magunkra, Önnek nincs vele tennivalója.

Oldaltérkép   2009-2020 © Bán-Wand Kft.; MMC honlapkészítés