Bán-Wand Kft.
Szaktudás
Rugalmasság
Garancia
Kapcsolat
Bán-Wand Kft.
1164 Budapest, Kovács u. 5.
T.: +36 20 934-9582
Referenciáink
PartnereinkSzolgáltatások » Felújítás » Festés - tapétázás

Festés - tapétázás

Az irodák, lakások, üzletek hangulatát, szépségét a részletek összhangja adja.

A színek, felületi struktúrák fontos részét adják az összképnek, összhangban a világítással, burkolatokkal, dekorációs elemekkel, hisz aki belép, ezt veszi észre legelőbb. A dekorációs lehetőségek száma szinte kimeríthetetlen.

 

Az ízlésének megfelelő színeket, anyagokat Ön választja ki, a többi a mi dolgunk.

A bútorok mozgatásáról, védelméről, fóliatakarásról mi gondoskodunk.

 

A festék kiválasztásához először tudnunk kell, hogy hova kerül. Más anyag kell a homlokzatra, a lábazatra, és más a belső terekhez.

 

Fontos kérdés, hogy a festéshez milyen anyagot szeretne használni. Hatalmas a válaszék. Vannak oldószeres festékek, amelyek hátránya, hogy szagát napokig érezni, de vannak környezetbarát szagtalan festékek is.

 

Speciális funkcionális igények kielégítésére is van megfelelő festék. Létezik gomba és csíraölő (steril szobákhoz, műtőhöz), penész gátló, a Nasa fejlesztésében készült hővisszaverő festék, és hőszigetelő festékadalék. Készíthetünk csempe helyett vízzáró festést, és „mágnes táblát” a falra fémadalékos festékkel.

 

Egyedi dekorációs igények kielégítésére szinte végtelen számú lehetőség kínálkozik. A fiatalok kedvelik a sokféle effekt festék adta lehetőséget.

 

Tökéletes illúziót lehet elérni a felületi struktúrákat illetően. Erre különböző speciális stukatúr alapozók, glettelő anyagok és festékek léteznek. Elérhetünk pld bársony, márvány, metál, rozsdás fém, homokkő, sziklafal felület hatását. Speciális hengerek és eszközök használatával is változatossá tehetjük a felületet.

 

Bármilyen festéket lehet színezni a különböző gyártók színmintái alapján.

A gyártók igyekeznek a különböző célú termékeiket - homlokzati és lábazati festékek, nemes vakolatok, kerítésfestékek és belső mázoló anyagok - rendszerben előállítani, hogy a színeik között összhangot lehessen teremteni.

 

Nagyon elterjedt, hogy a kellően előkészített falfelületre fűrészporos tapétát teszünk. Háromféle szemcsenagyságban kapható. Erre hordjuk fel a festékrétegeket.

 

Speciális esetekben üvegszövetet teszünk az előkészített falfelületre. Ezzel el lehet kerülni, hogy az épület mozgásából adódó repedések, vagy a mennyezeten a födémgerendák lenyomatai újra és újra megjelenjenek a frissen festett felületen.

 

Mostanában újra divatossá kezd válni a tapéta, teljes felületen, vagy csak dekorációs elemként alkalmazva. Széles választékban kaphatók anyagukat, színvilágukat és textúrájukat illetően. A tapétázás precíz szakmunka, komoly hozzáértést igényel, amire a csapatunk messzemenőkig alkalmas.

Oldaltérkép   2009-2020 © Bán-Wand Kft.; MMC honlapkészítés