Bán-Wand Kft.
Szaktudás
Rugalmasság
Garancia
Kapcsolat
Bán-Wand Kft.
1164 Budapest, Kovács u. 5.
T.: +36 20 934-9582
Referenciáink
PartnereinkSzolgáltatások » Energiatakarékos » Hőszigetelés

Hőszigetelés

Külső homlokzati szigetelő rendszerek

Polisztirol homlokzati hőszigetelés felépítése: pihentetett polistyrol lap, ragasztó, ill. ragasztó tapasz, üvegszövet háló, dübel, élvédő és lábazati kezdőprofil, különböző struktúrájú és színárnyalatból álló homlokzati vékony vakolatból áll.
Kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelés felépítése: vakolható kőzetgyapot hőszigetelő tábla, kőzetgyapot ragasztó, ill. ragasztó tapasz, üvegszövet háló, dübel, élvédő és lábazati kezdőprofil, különböző struktúrájú és színárnyalatból álló szilikát vékony vakolatból és nemesvakolatból áll.

Előnyei:

Akár 50% fűtési költségmegtakarítás, homlokzati hőszigeteléssel. Egészséges, kellemes lakásklíma. Nincs lakótér veszteség. Széles szín- és struktúra választék.

Családi házak, panelépületek, középületek, ipari, kereskedelmi létesítmények utólagos hőszigetelésére is kiválóan alkalmas. Klímabarát otthon keretében vissza nem térítendő állami támogatás is igényelhető!

 

Szarufák feletti szigetelés

Főleg új épületeknél használják, utólagos szigetelésre kevésbé. Az alkalmazás során a tetőre kívülről nyomásálló kőzetgyapotot szögelnek fel. Előnye, hogy a szigetelés összefüggő külső burkot alkot, így hatásfoka kiváló.

 

Belső oldali fal hőszigetelése

Ha fokozottabb hőszigetelésre van szükség, de ez nem oldható meg csak a lakás belső oldalán, akkor készíthetünk még átalakítási munkával járó előtétfalat. Bár az utólagos belső oldali hőszigetelésnek vannak veszélyei bizonyos esetekben a páralecsapódás szempontjából, de ez különféle technológiai megoldásokkal orvosolható. Az előtétfal szerkezetében lévő szigetelés hang, hő és tűzgátlást is biztosít.

Oldaltérkép   2009-2020 © Bán-Wand Kft.; MMC honlapkészítés