Bán-Wand Kft.
Szaktudás
Rugalmasság
Garancia
Kapcsolat
Bán-Wand Kft.
1164 Budapest, Kovács u. 5.
T.: +36 20 934-9582
Referenciáink
PartnereinkSzolgáltatások » Felújítás » Burkolás

Burkolás

Az irodák, lakások, üzletek hangulatát, szépségét a részletek összhangja adja.

A burkolatok nagyon fontos részét adják az összképnek, hisz aki belép, ezt veszi észre legelőbb. Ezért elkészítésük kiváló minőségű szakmunkát igényel, amire a csapatunk messzemenőkig alkalmas.

 

Az ízlésének megfelelő burkolóanyagot Ön választja ki, a szállítás gondját magunkra vállaljuk.

 

Bármilyen hidegburkolatot elkészítünk Önnek.

Leggyakrabban padlóra és falra különféle mázas lapburkolat készül. De használhatunk márványt, mészkövet, vágott téglaburkolatot, üvegmozaikot, tükörmozaikot. Az anyagok hatalmas választéka kapható.

 

Bármilyen melegburkolatot elkészítünk Önnek.

Leggyakrabban használt a lamináltparketta, de lehet fa, vagy akár különleges intarziás parketta is, különböző vastagságban, de mindig kiváló minőségben.

A meglévő keményfa parkettáját fel lehet újítani, pótolni, csiszolni, lakkozni.

 

Hálóba vagy gyerekszobába szívesen használják a szőnyegpadlót az egyszerűtől a habalátétesig. Irodákba gyakran az 50cm/50cm modul szőnyeget tesszük. Ennek nagy előnye, hogy a lapok cseréjével  kisebb költséggel, könnyen javítható később, ha pld egy kávéfoltot, vagy a szék lábainak nyomát szeretnék eltüntetni. Gyerekszobába is alkalmas lehet emiatt. Különböző színek használatával ki lehet emelni az eltérő célra használt tereket.

 

A PVC padlóburkolatnak is igen sokféle változata van, a modultól az öntöttig. Egy üzlethelyiség hangulatát éppúgy egyedivé varázsolhatja, ahogy egy szerverszoba antisztatikus padlóburkolata is készülhet belőle.

 

A burkolandó felületet a használandó anyagnak megfelelően elő kell készíteni vakolással, simítással, kiegyenlítő réteggel, padloponnal.

Az elkészült burkolat tökéletességét a jó minőségben, kellően előkészített alap adja meg. Ehhez éppúgy szakértelem szükséges, mint a látható felület elkészítéséhez.

Oldaltérkép   2009-2020 © Bán-Wand Kft.; MMC honlapkészítés