Bán-Wand Kft.
Szaktudás
Rugalmasság
Garancia
Kapcsolat
Bán-Wand Kft.
1164 Budapest, Kovács u. 5.
T.: +36 20 934-9582
Referenciáink
PartnereinkSzolgáltatások » Felújítás » Gépészet

Gépészet

Ha felújítja lakását, irodáját, üzletét, legtöbbször elmaradhatatlan része a felújítási munkának a víz, gáz, fűtés átalakítása, korszerűsítése. A fűtés korszerűsítése, egy kazáncsere komoly megtakarítást eredményezhet Önnek.  Az új kazán miatt szükség lehet a kémény bélelésére. Ez komplex szaktudást igénylő feladat, hisz összefüggő rendszert alkotnak.  

 

Segítünk az Ön számára legjobb műszaki megoldás kiválasztásában.

 

Minden olyan munka, ami a gáz- és kéményszereléssel függ össze, hatósági engedélyköteles. A csapatunkban szakhatósági vizsgával rendelkező, nyilvántartásba vett, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező szakember dolgozik. Kivitelezői nyilatkozatot köteles tenni a szakhatóság felé, ennek alapján kérheti az engedélyeket, amit a hatóság helyszíni szemle után ad meg. A gáz és kéménytervek elkészíttetésének és a hatósági engedélyek beszerzésének terhét levesszük a válláról.

 

Vállaljuk lakásának, irodájának üzletének klíma-szerelését is.

Vállaljuk kéményének bélelését, kazánjának cseréjét is.

 

Ma egyre többen szeretnék kihasználni a megújuló energiák felhasználásának lehetőségét az energiatakarékosság jegyében. A napenergia felhasználásának sokféle lehetősége van. Ha kérdése van evvel kapcsolatban, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Oldaltérkép   2009-2020 © Bán-Wand Kft.; MMC honlapkészítés