Bán-Wand Kft.
Szaktudás
Rugalmasság
Garancia
Kapcsolat
Bán-Wand Kft.
1164 Budapest, Kovács u. 5.
T.: +36 20 934-9582
Referenciáink
PartnereinkSzolgáltatások » Gipszkarton » Dekor

Dekor

Gipszkartonból szinte bármit meg tudunk valósítani, amit Ön kitalál. Ha nem tudja pontosan mit szeretne, segítünk kitalálni Önnek.

 

Gipszkartonból a dekorációs lehetőségek száma szinte kimeríthetetlen. Tág teret ad az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak, lakások, irodák, üzletek esetében.

Tökéletes illúziót lehet vele elérni a burkolatok, a felületi struktúra, a színezés és világítás megválasztásával.

 

Készíthetünk belőle különböző átmérőjű oszlopokat, beugrókat, dobozolásokat, polcokat, médiafalat, léptetéseket a falon, falban és a mennyezeten.

A mennyezeti léptetések kombinálva a világítással, stukkóval kiemeli a tér egyedi jellegét, különleges hangulatát.

 

A világítástervezésben, szinte mindenre lehetőséget ad a gipszkarton, a szórt, rejtett, indirekt, lokális fényforrásokra, a „csillagos égboltra”, színváltoztató futófényekre, tűvilágításra. Tehetünk állítható lámpákat akár a függőleges síkokba is, ezzel külön világíthatja meg pld képeit a falon, egy tárgyat a polcon, mélyedésben.

A ma nagyon divatos Led világítás is kitűnően alkalmazható.

 

Készíthetünk hangelnyelő gipszkarton falat, vagy hangelnyelő gipszkarton álmennyezetet a házimozijához, hogy a szomszédokat ne zavarja.

 

Takarja el a karnisokat keskeny függőfallal, tegyen erre is stukkót.

 

Készíthetünk falba csúszó tolóajtókat, így hasznos teret nyer a lakásában, és dekorációs elemként is nagyszerű.

 

A fürdőszobákba sokszor az egyedi méretek miatt nehéz stílusban és méretben odaillő tároló bútort találni. Ezt a gondot megoldja, ha a mosdóhoz egyedi pultot építünk, amit a fürdő burkolati anyagával burkolunk.

 

Ha tanácstalan, hogy lakásának, üzletének, irodájának milyen hangulata, jellege, karaktere lenne a legjobb, szívesen segítünk belsőépítész kollegánk segítségével megtalálni az Önnek leginkább tetsző megoldást.

Oldaltérkép   2009-2020 © Bán-Wand Kft.; MMC honlapkészítés